Barn Conversion

Home / Case Studies / Barn Conversion
The clients desired a stunning island with a variety of materials and heights which would look good from all angles. We created a focal point for them with the initial clients brief being a kidney shape from which the final shape developed.Designed for serious cuisine around an island this is also a public room making the design considerations absolutely critical. An innovative use of differing levels and unusual shapes provided a unique and practical scheme enhanced by excellent ergonomics; critical for hassle free cooking. The use of wood and granite in the island complemented the flow and overall design of the room. Every angle as one walks around the room, changes as something new is revealed.
The large striking barn conversion retained many of it original features and required a sensitive touch. It was an especially delightful project to be involved in; working in a beautiful barn conversion in the rolling fields around Chippenham.

“We enjoyed working with Patrick very much.”

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.