Urban Cottage Bath

Home / Case Studies / Urban Cottage Bath
A very pretty cottage transformed in scale by the addition of a light, airy rear extension. Our clients new exactly what they needed from this space which subsequently became the hub of the house. In addition to the kitchen we also designed and installed an open plan office space to maximise the usage of the new build. Once again we were in conjunction with Boniti who supplied and fitted the new flooring and Everhot range cooker.Patrick was asked to make maximum use of the newly extended kitchen area. The client wanted a simple contemporary take on classic design with lots of natural light from the roof lantern to flood the main kitchen. We achieved this with a mix of painted and oak cabinetry to reflect a more eclectic look and link the office area to the kitchen. The overall effect was understated and spacious with practical overtones for serious cooking. In addition, a small, linked office area was created to allow multi use of the enlarged space.

“Would just like to take the opportunity of saying what a pleasure it has been working with you to obtain the dream kitchen and office we had always hoped for. We believe what has been delivered has exceeded expectations vastly. After such a frustrating extension build, it has been such a pleasure to see yourself and Jim turn an empty space into such a delight.”

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.